Анета и Венди му се исповедаа на Големиот брат дека Ава смрди!

Анета и Венди во вчерашниот разговор со Големиот Брат открија работи во врска Ава Карабатиќ кои до сега не сме ги знаеле.
Во куќата имаше проблем. Некој ги расфрлил сандалите на Ава, виновникот е за сега непознат.
– Нон стоп ми чепка по работите, јас си носам свои работи, само еднаш носев нејзини обетки кога ми беа потребни за задачата! Кога “квази лисицата” го отвори куферот сакав да паднам во несвест од смрдеата – вели Анета, со која и Венди се согласи и додаде дека и таа во неколку наврати носела неколку работи на Ава.
Тие кажаа и дека на Ава, Невена цело време и пречела, бидејќи, како што велат Венди и Анета, е многу убава.Анета и Венди во вчерашниот разговор со Големиот Брат открија работи во врска Ава Карабатиќ кои до сега не сме ги знае

Пронајдете не на следниве мрежи: