Антикорупциска укажува: Владата што поскоро да добие министер за финансии

Loading...

Владимир Георгиев, член на Државната комисија за спречување на корупција на вчерашниот брифинг на Државната комисија за спречување корупција упати укажување премиерот Заев во најкус можен период да определи министер за финансии. Дотогаш тој може само да го назира процесот на работата во Министерството, а работата таму ќе ја координира актуелниот заменик-министер.

loading...