Вака крадат професионалци: Отиде „BMW X6“ во три потези

Loading...

На снимката се гледа паркиран BMW X6 кој го отклучува професионалец кој успева за помалку од половина минута да го отклучи и стартува.
Инаку,BMW X6 е познат како автомобил кој има висока технолошка заштита. Нема да ви биде сеедно кога ќе видите колку малку му е потребно на професионален крадец да го отуѓи вашето возило.

loading...