Видео: Гром удри за време на тренингот на Ренџерс

Екипата на Ренџерс за време на својот тренинг доживеја мошне невообичаен настан кој ќе го паметат долго време, имено, додека тренираа, гром удри силно, што самите играчи ги подзамисли дали да се продолжи или не со тренингот, ќе признаете, ова беше навистина силен гром.

Пронајдете не на следниве мрежи: