Видео: И децата на Цеца имаат талент за музика!

Loading...

Откако ги испеа хитовите на нејзината мајка и Оливер Драгојевиќ , Анастасија Ражнатовиќ се повеќе докажува дека го има талентот и дека наликува на нејзината мајка. Таа во последно време е вистински хит на Фејсбук, за што фолк пејачката ја критикуваше дека открива премногу детали за нивниот приватен живот.

Овој пат таа заедно со својот брат Вељко, решија да бидат малку покреативни и да го покажат својот талент. Погледнете како тоа звучи…изгледа навистина го наследиле талентот на мама..
 
Откако ги испеа хитовите на нејзината мајка и Оливер Драгојевиќ , Анастасија Ражнатовиќ се повеќе докажува дека го има

loading...