Видео: На фудбалскиот меч во Косово настана масовна тепачка

По завршувањето на мечот меѓу Хиси и Приштина се случи масовна тепачка во која беа вклучени фудбалерите на двете страни, каде се разменија многу боксови и клоци. Домаќините не можеа да го поднесат поразот од 0-1, па се пресметаа со гостите од Приштина. Овој натпревар, кој се одржа во Подуево, имаше се, а најмалку фудбал.По завршувањето на мечот меѓу Хиси и Приштина се случи масовна тепачка во која беа вклучени фудбалерите на двете стран

Пронајдете не на следниве мрежи: