(ВИДЕО) ПОСТОЈАНО СЕ БУДЕЛА СО МОДРИНКИ ПО ТЕЛОТО: Поставила камера во собата и го открила овој хорор

Loading...

Оваа девојка секојдневно се будела со модринки по телото, а најмногу на нозете. Кога веќе не знаела што да направи, поставила камера за ноќно снимање во својата соба.

Кога ја погледнала снимката не можела да поверува. Вистински хорор !

Видеото веднаш го поставила на социјалните мрежи. Постојат луѓе кои веруваат дека се работи за дух, но има и такви кои веруваат дека станува збор за монатажа.

loading...
Loading...