Викенд хороскоп 20.04.2013-21.04.2013

Loading...

Овен
Викендов треба да го завршите започнатото. Немојте ништо да одложувате. Малку потрудете се и завршете ги сите обврски, па потоа уживајте во периодот кој ви претстои. Партнерот вешто ве лаже. Обидете се да дојдете до вистината.
Бик
Некоја личност целосно ќе ве освои викендов. Поради емоциите не сте во можност да ја согледате ситуацијата од прав агол. Доколку веќе сте во врска, крајно време е на партнерот да му ја соопштите вистината.
Близнаци
Следните денови некои пријателства ќе бидат ставени пред испит. Што и да излезе немојте да се нервирате. Пуштете ги сите оние кои треба да заминат од вашиот  живот, и посакајте им се најдобро. Внимавајте на здравјето….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Викендов треба да го завршите започнатото. Немојте ништо да

loading...