Градоначалникот на општина Конче, Благој Илиев и заменик-министер за земјоделие, Цветан Трипуновски во расправија (видео)

Ти не си за селски пољак, не за министер – муабет на нашите лево-десни политичари…
Градоначалникот на општина Конче, Благој Илиев и дополнителниот заменик-министер за земјоделие, Цветан Трипуновски во расправија (видео)
Ако ова не е циркус не знаеме што е…

Благој Илиев и Цветан Трипуновски во дуел, циркус

Благој Илиев и Цветан Трипуновски во дуел, циркус

Posted by Puls24.mk Sport on Friday, January 31, 2020

Пронајдете не на следниве мрежи: