„Да ни е вака секој ден!“ – Жељко Самарџиќ и Горан Бреговиќ уживаат на јахта

Loading...

Жељко Самарџиќ деновиве заедно со Горан Бреговиќ уживаше на јахта и пловеа по Јадранското море.
Познатите музичари уживаа во морски плодови, вино и пловидба, па порачаа:
На никој не му е поубаво од нас. Само да ни е вака секој ден. Голем поздрав од Бока Которска, порача Жељко.

 

View this post on Instagram

 

I nikom nije ljepše nego nam’ Samo da je ‘vako svaki dan. – Pozdrav iz Boke Kotorske! 🎣🛥🍷🎶⚓️

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on

loading...