Димевски реизбран за претседател на МКФ

Даниел Димевски уште четири години ќе биде на чело на Македонската кошаркарска федерација (МКФ).На изборното собрание на МКФ, кое се одржа во четвртокот навечер, Димевски едногласно од делегатите доби мандат и во следните четири години да ја преводи федерацијата.Димевски, кој го доби третиот последовен мандат, на собранието немаше против кандидат.
МакфаксДаниел Димевски уште четири години ќе биде на чело на Македонската кошаркарска федерација (МКФ).

Пронајдете не на следниве мрежи: