Драгана Мирковиќ за прв пат го покажа својот син – погледнете како изгледа Марко!

Loading...

Пејачката Драгана Мирковиќ му го честиташе 20-тиот роденден на својот син Марко и за прв пат објави негова слика на Инстаграм.
Иако често зборува за нејзиниот син Марко и ќерката Мануела, Драгана не ги објавува нивните слики на социјалните мрежи, бидејќи тие не сакаат да бидат разоткриени.
Сепак, неговиот 20-ти роденден изгледаше погоден за исклучок.
Таа објави слика од Марко, иако со заштитна маска и за прв пат откри како изгледа:

loading...