Естрадата се „срами“: Еве како се појави избраникот на познатата пејачка на роденденот кај Цеца

Loading...

Познатата пејачка Снежана Ѓуриќ заедно со нејзиниот избраник познатиот српски гинеколог Вања Милошевиќ беше дел од роденденската забава кај Цеца.
Но она што веднаш им падна во очи на фоторепортерите и новинарите е стајлингот на нејзиниот избраник кој речиси и да не ја симнува од себе оваа бела кошула.
Српските медиуми пишуваат и дека пејачката не му обрнува доволно внимание на својот избраник бидејќи на него најлесно му е да ја носи само оваа кошула која лесно се комбинира за секоја пригода.

loading...