Заев го интересираат само пари

Ако некој во овие избори работеше контра законот, ако некој на овие избори купуваше гласови тоа беше СДСМ, рече на денешната дебата на 24 вести, Сотир Костов.
 -Да ве потсетам, во 7 клучни градови, не случајно се сменети началниците на полицијата, не случајно го бараа Министерството за внатрешни работи и сите на терен од мое Кочани, преку Куманово, Кавадарци, Прилеп, случаи кои каде што е фатен поткуп, не се на ВМРО-ДПМНЕ туку се на СДСМ, а предметите се процесирани до надлежните органи. Ако некој купуваше гласови тоа го правеше албанската емиграција олицетворена во лицето на Зоран Заев. Еве каде  се прегласуваше. Во Теарце. Како може да се случи за 14 дена СДСМ да освои 245 гласови а ВМРО да стигне до 140 гласови. Што се случи во главата на тие гласачи… има една песна од АББА „пари пари пари“ со тоа работеше Заев, со тоа работеа џамиите и се случи тоа што се случи. Албанскиот народ ќе се свести што им направи Заев. Мнозинството од албанскиот народ, достоинствено гласаше за БЕСА ДУИ ДПА, гласовите за СДСМ ќе се анализираат со години и ќе се проучуваат во учебници, вели Костов.
  -Да ве потсетам, во 7 клучни градови, не случајно се сменети началниците на полицијата, не случајно го бараа Министерството за внатрешни работи и с

Пронајдете не на следниве мрежи: