Зорица скршена од болка

Додека сеуште е во црно и не може да се опорави од смртта на својот пријател, кум и соработник Шабан Шаулиќ, Зорица Брунцлик дожива голема трагедија која и го докрши срцето.
Имено, на пејачката, како што пренесуваат српските медиуми, и починал братот Љубивое.
Пејачката е скршена откако за кратко време ја напуштија и братот и нејзиниот кум Шабан Шаулиќ со кого беше поврзана.


Зорица во минатото зборуваше дека како мала живеела во беда, но дека кога станала пејачка направила куќа на мајка си и братот.

Пронајдете не на следниве мрежи: