,,Зошто ѝ даде глас!” Епска кавга меѓу Цеца и Босанац, пејачката збесна: Не сакаш да ми кажуваш што да правам, повеќе не разговараме!

Драган Стојковиќ Босанац и Светлана Цеца Ражнатовиќ се скараа како никогаш досега, а за време на конфликтот врнеа тешки зборови.Иако често се во конфликт на мислења, Цеца и Босанац сега ги ставија сите карти на маса, а жестока расправија настана поради една натпреварувачка за која гласаше пејачката, додека Босанац тврдеше дека гласот бил незаслужен.– Дека Цеца не те пресекува, и не дава или откажува глас-два. Ќе дојдев да ти ја бакнам раката и ќе кажев „Кралица, конечно пресечи го“. Па зошто гласавте за неа? – бесно рече Босанецот, додека Цеца веднаш одговори:-Гласав затоа што сметам дека и двајцата треба да добијат по шест гласа.Иако Цеца се обидела да се оправда пред Босанац, тој продолжил да и’ кажува замерки, а потоа нивниот конфликт ескалирал.– Тогаш или не слушаш или пресметуваш! Ќе ви кажам што можете да видите – додаде Босанац, а Цеца одговори:– Нема да ми кажувате Босанец што да правам. Сега не разговараме, ми викна.Босанац на крајот од дискусијата дошол до заклучок дека Цеца е тип на жена која не сака никој да и’ се спротивставува, додека пак тврдела дека тоа не е вистина.Тогаш хармоникашот се обидел да му објасни на еден од натпреварувачите како се пее, па тој самиот пеел во „Ѕвездите на Гранд“, додека во пеењето му се придружил Саша Поповиќ.

Пронајдете не на следниве мрежи: