Кавга помеѓу Анастасија и Цеца: Мамо, најди си момче – Анастасија, размислувај за брак!

Loading...

Размена на мислења!
Пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ и нејзината ќерка Анастасија постојано се во медиумите.
Неодамна објавија смешни слики и снимки од нивното заедничко патување во Италија, каде Цеца настапи на ромска свадба, а сега зборуваат за „посериозни теми“.
Анастасија сега ја праша својата мајка кога ќе се омажи или ќе најде момче.
“Сите прашања во врска со бракот мене ми се досадни. Времето за твојот брак доаѓа, а јас не одлучувам кога тоа ќе биде”, рече Цеца, а потоа ја праша Анастасија дали навистина би сакала таа да најде момче.
“Не е кул. Млада си, успешна, никогаш поубава и би сакала да бидеш исполнета и на тоа поле”, рече младата пејачка.

loading...