Како да направите совршен хумус за само 3 минути?

Loading...

Хумусот е популарно јадење од Блискиот Исток, а стана тренд во исхраната ширум светот во изминатава деценија. Сѐ почесто може да се види и на нашите трпези, затоа што е здрав и исклучително вкусен.
Основната состојка на хумусот е леблебијата, па истата ќе ви биде потребна и за подготовка на овој рецепт. Со малку лук и маслиново масло, ќе го збогатите вкусот на хумусот.
Погледнете како да направите домашен хумус за само 3 минути.

loading...