Кендис Свенпоел изненади со полуголи слики

Прекрасниот модел на Victoria's Secret ги изненади своите фанови со полуголи слики од задникот!
Преку инстаграм таа објави слика од себе која сама ја сликаше.
Погледнете ја и уживајте!
 Прекрасниот модел на Victoria's Secret ги изненади своите фанови со полуголи слики од задникот!
Преку

Пронајдете не на следниве мрежи: