Лукот нема да скапе брзо – Плус добивате нешто за кое даваме многу пари

Loading...

Лукот е многу здрав и се препорачува да се користи, а да не се скапе лесно и брзо, има мал трик кој може да си го употребите.
Имено, се лупи лукот и се става во маслиново масло до употреба.
Вака добивате и ароматично масло.

loading...