НЕ Е ВЕЌЕ ЦРНА Анастасија целосно го смени имиџот по четири години долга права коса, сега нема да ја препознаете

Loading...

Одлично и стои новата промена
Пејачката Анастасија Ражнатовиќ реши малку да го смени имиџот, па се одлучи за нова боја на коса.
Анастасија не експериментираше многу кога станува збор за изгледот, но очигледно е дека и здодеала долгата црна коса.
Имено, таа сега се офарба во топли, кафеави тонови, а на своите фанови на Инстаграм веднаш им се пофали со новата боја.

loading...