„Ова растение ме спаси од рак”! овој човек ни откри неверојатно искуство!

Loading...

Ова е приказна за еден човек од Бугарија кој зборува за неговиот живот и за битката со тешката болест. Неговата приказна им дава надеж на многу луѓе, а има и зошто! “Во 2002 година, лекарот открил во мозокот имав бенигнен тумор. Бев веднаш примен во болница “БЛД-Софија” за операција. Туморот бил 5,5 см по големина, но операцијата била успешна. Бев управуван од најдобрите неврохирурзи во Бугарија и мислев дека ова е крај на голготата. По две години, туморот за жал се врати и се зголеми речиси на истата големина како претходниот. Морав да се оперирам повторно, овој пат ласерски, но по операцијата левата рака и ногата ми останаа парализирани. Лекарите го испитаа мојот тумор кој се покажа како атипичен. Потоа отидов на онкологија, по што следеше радиотерапија, но и тоа не помогна. Туморот повторно беше зголемен и беше закажана нова операција. По операцијата отидов на рехабилитација и таму, за среќа, запознав еден човек кој го промени мојот живот. Тој човек страда од рак на бубрезите. За жал, неговата операција помина безуспешно, а лекарите рекоа дека имал само 3-4 месеци од животот. Потоа тој човек запознал жена која му кажала за растение кое може да ја излечи оваа опака и смртоносна болест и како да подготви лек за неа. Лекот всушност е црната бобинка. Таа е грмушка која расте околу речните канали и дава плод што личи на боровинки. Плодовите зреат кон крајот на август и почетокот на септември. Плодот треба да биде целосно зрел за да има лековити својства. Кога ќе одберете бобинки…

Утре прочитајте го и вториот дел од текстот каде што ќе биде објавен рецептот како да се приготви овој чудесен лек.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...