Овој дел од „Ѕвездите на Гранд“ јавноста никогаш нема да го види – Саша Поповиќ објасни зошто

Loading...

Регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ неколку години важи за едно од најгледаните шоуа, а и држи рекорди во гледаност.
Во него имаме прилика да гледаме реазни кандидати кои во неколку минути имаат прилика да с епретстават и да започнат кариера. Жирито кој е составен од Јелена Карлеуша, Марија Шерифовиќ, Драган Стојковиќ Босанац, Ана Бекута, Ѓорѓе Давид и Вики Миљковиќ кои со своите коментари секогаш знаат да бидат различни и интересни, но и да предизвикаат жестоки кавги.


Меѓутоа, директорот на „Ѕвездите на Гранд“, Саша Поповиќ истакна дека не дозволува најжестоките кавги да излезат во јавност. Тие никогаш не се емитуваат, а како причина се наведува тоа што жирито никогаш не се снима кога одлучува кој од кандидатите во бараж ќе одат во следниот круг.
„Треба да се снимаат овде како се колат во баражато за поминување на кандидатите во следниот круг“ изјави Снежана во една емисија, а Поповиќ објасни дека тоа нема да се случи бидејќи не сака да ги слуша.


„Не можам. Тоа не сакам да го слушнам“ изјави Поповиќ.
За потсетување, во оваа сезона на музичкото шоу има и неколку македонски претставници кои стигнаа до петиот круг

loading...