Огромна гледаност на СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ онлајн

Loading...

Огромна гледаност на СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ онлајн. Забележавме над 6000 приклучени кои сакаа уште еднаш да ја погледнат оваа култна претстава. Што е за поздравување. Сепак мораме да истакнеме дека звукот беше катастрофален, а и снимката не беше посебно добро снимена. Така што за жал изостана целосното уживање… Се надеваме дека другите претстави се попрофесионално снимени.

Подолу ја имате програмата и за наредните денови. 

„Сомнително лице“, „Изгубени Германци“, „Парите се отепувачка“, „Да тргнеме Сењор“ и „Мајсторот и Маргарита“ се петте театарски претстави што Македонскиот народен театар, во перидот од 18 до 24 март, за својата публика во времево на светска пандемија бесплатно ќе ги прикаже на својот интернет канал.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...