Од Неа сите очекуваа нова разголена секси фотографија, а еве што добија: Крвава, со одрани коленици, а раката во гипс и завои до рамо!

Loading...

Сексапилната хрватска пејачка Нивес Целзијус ги шокираше и загрижи обожавателите со својот нов споделен пост и фотографија на Инстаграм.
Кога сите очекуваа нова разголена секси фотографија, нејзините следбеници неочекувано добија нешто што ниту на крај памет не би им паднало дека расната убавица би го објавила.
Имено, Нивес објави фотографија, на која нејзината лева рака беше целосно завиткана во завои и фиксирана со гипс до рамото, додека колениците и беа одрани, како последици на падот од…? Пејачката подеталнио не коментираше за каква несреќе се работи и како таа се случила.

loading...