ОТКРИЕНО КОЛКУ ЗАРАБОТУВА ЈОВАНА ЈЕРЕМИЌ Водителката ја “зема” оваа цифра за само еден час, никој не знаеше за оваа информација!

Водителката се смета себеси за деловна жена.Јована Јеремиќ признава дека не сака да се занимава со домашни работи, бидејќи тоа го смета за губење време. Водителката се смета себеси за деловна жена, а како што откри за еден час заработува 300 евра.– Отсекогаш сум била ќерка на газда и знам да ги почитувам парите. Парите не го сакаат секого, тие избираат во чии раце ќе одат и сакаат луѓе што го почитуваат, но не зависат од нив. Тоа е филозофијата на која ме научи татко ми, кого секогаш го сакаа парите. Секогаш велеше дека парите не смеат да ми ја земат душата, да го почитувам секој динар, за да ме сакаат парите. Милион пати ми се има случено парите да не ми се приоритет. Работата што ја работам не ја работам за пари, со години работев на телевизија без динар, но парите избраа да дојдат во мои раце затоа што секогаш ме сакаа и ме сакаат до ден денес. Татко ми секогаш ми велеше дека тие секогаш имаат пари кога живеев со нив, а кога ќе заминав купот почна да се намалува, но добро. Сега сум тука да им помогнам. Се трудам да не поминувам многу време дома бидејќи времето дома е залудно потрошени пари. Јас сум деловна жена и за еден час повеќе сакам да заработам 200-300 евра отколку да ја исчистам бањата и да ја исчистам куќата со правосмукалка бидејќи за тоа ќе и платам на жена ми 600-700 динари, така е поевтино – признава Јеремиќ. Да потсетиме, Јована Јеремиќ веќе некое време ужива во хармонична врска со бизнисменот Драган Станковиќ и како што признава, нема намера да се мажи.– Ова не е мојата цел, јас веќе бев во брак. Бракот не е приоритет, досега пет пати успеав да се омажам и тоа е во ред. Не ги гмечам мажите и не ги кршам со бракови, тоа не ме интересира, важно е да се чувствувам добро со него. Лојалноста ми е важна, јас сум жена која знае да сака, тоа е разликата помеѓу мене и другите жени кои ми љубоморат затоа што мажите ме сакаат. Тие се егоисти, се гледаат себеси, мислат дека се алфа женки кога ќе му се спротивстават на мажот, тоа е чиста глупост. Алфа женка е Јована Јеремиќ која има сè свое, која е богата, успешна и позната – изјави Јована. 

Пронајдете не на следниве мрежи: