ОJO ги доби наодите од обдукцијата на Влатко Илиевски

Loading...

Обдукцискиот наод за смртта на пејачот Влатко Илиевски е изготвен и пратен до обвинителството.
Од обвинителството ја потврдуваат оваа информација за 1ТВ, но без да ги соопштат наодите. Велат дека извештајот се разгледува во моментов.


-Истиот се разгледува, по што ќе биде донесена јавнообвинителска одлука за натамошниот тек на постапката, велат од ОЈО за 1ТВ.

loading...