Подарок кој ќе ги воодушеви Вељко и Богдана: Еве што подготви Цеца за внукот

Loading...

Српската пејачка Светлана Цеца Ражнатовиќ се одлучи за уникатен подарок за својот внук Жељко Ражнатовиќ.
Имено пејачката се одлучи на внукот да му подари „Радосница“, книга во која родителите ќе ги напишат сите важни моменти во животот на нивниот син.
Персонализираната книга која ја одбрала Цеца за внукот е во сина боја, а на неа изгравирано е и името на Жељко.

loading...