Пожар под Калето, веројатно предизвикан од огнометот на амбасадата на САД

Loading...

Пожар под Калето, веројатно предизвикан од огнометот на амбасадата на САД

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...
Loading...