Познати мајки и ќерки: Годините не се препрека за убавина

Дека елеганцијата и убавината нема никаква врска со годините се потврдува по којзнае кој пат со убавиците кои иако пред 20 години или повеќе станал

Пронајдете не на следниве мрежи: