Преслатко: Мало девојче со нејзиниот татко ја пеат „Señorita“

Loading...

Ова мало девојче заедно со нејзиниот татко во емисијата на Елен го испеаа хитот „Señorita“, преслатка изведба која ќе ви го стопли срцето:

loading...
Loading...