Сека Алексиќ ја преплавија со евра, парите паѓаа на земја, а потоа следуваше потег од пејачката кој никој не го очекуваше

Loading...

Пејачката Сека Алексиќ направи вистински хаос на прославата на 18-от роденден на синот на Бобан Рајовиќ во еден познат белградски ресторан.
Но, она што им го привлече вниманието на сите е атмосферата која Сека Алексиќ ја подигна на повисоко ниво, а за сето тоа доби и заслужен бакшиш.
Сепак овие денови сите зборуваат за гестот кој го направи пејачката додека пееше и заработуваше бакшиш. Имено Алексиќ добивајќи неколку пати по 100 евра бакшиш ги фрли кон бендот и не ги зема за себе што е доказ дека пејачката има големо срце и не е себична.

loading...