Секси баба не носи долна облека! Таа ужива во отворена врска, а вели дека светот е многу подобар без облека

Андреа Саншајн (54) е баба од Лондон, која не сака да носи долна облека и ужива во својата природност.Андреа Саншајн  изјави дека работите кои ја прават необична не и пречат, туку ја прават среќна. – Сакам натурализам [нудизам], не сакам градници и долна облека , сакам да бидам активна – рече таа.Андреа Саншајн додаде дека е бисексуалка и сака да биде доминантна. А светот би бил многу подобар ако на сите не им треба облека – рече таа.За оние кои имаат проблем да најдат доверба, Андреа даде неколку совети поврзани со убавината. – Убавината е внатрешна, ментална и физичка – рече таа.– Најтешко е да се практикува менталната убавина – додаде Саншајн.–  Ние сме жени. Ние сме родени убави, благословени сме со убавина. Нема поголема божествена убавина на светот.  Можеме да потрошиме милиони на третмани, многу работи вредат. Но, ако навистина не се сакате себеси, никогаш нема да бидете задоволни. Затоа вежбите за зголемување на вашата самодоверба и зачувување на вашето внатрешно дете се навистина неопходни.Андреа на сите жени им даде уште неколку важни совети:– Бидете среќни без разлика на се. Да се ​​биде несреќен не ја менува ситуацијата. Бог и времето ги менуваат. Верувајте, верувајте и насмевнете се.Андреа изјави и дека е во отворена врска и дека секогаш излегува. Таа додаде  дека кога бара додворувачи ја претпочита мудроста што доаѓа со годините. – Излегував со неколку млади момци, но искрено, секогаш ги претпочитав позрелите – рече таа.Таа додаде дека е многу горда што е предмет на интерес на помладите мажи, пренесува Sun.

Пронајдете не на следниве мрежи: