Семинар на членовите на Сегед Тромбон Ансамблот од Унгарија


Семинар на членовите на Сегед Тромбон Ансамблот од Унгарија

Во понеделник на 27 мај во 13:00 часотм, во малата сала на Факултетот за музичка уметност во Скопје, ќе се одржи интересен семинар на членовите на Сегед Тромбон Ансамблот од Унгарија.

Семинарот е во организација и на Макбрас Асоцијација Скопје и Скопскиот Брас Фестив

Пронајдете не на следниве мрежи: