Сите деца и тренерот спасени од пештерата во Тајланд

Среќен крај на големата драма со младите момчиња и нивниот тренер од Тајланд. Тие беа заглавени во пештера цели две недели.
Според странските медиуми, успешно е завршена е мисијата на спасувањето на 12 момчиња и нивниот пренер од пештерата во која беа заробени од 23 јуни. Сите се надвор и на безбедно.

Пронајдете не на следниве мрежи: