Си го испекла кучето и му го дала на син и да го јаде

Ова е толку болна и бизарна вест што мора да стане јавност – изјавил сведокот на ова страшно случување во Тузла.
Од Тузлискиот центар за заштита на животни ја објавија веста дека С. А. (50) го заклала своето куче, потоа го испекла и од неговото месо спремила оброк кој му го однела на својот син за ручек.
Нејзиниот син е моментално болен и се наоѓа во болница, а мајка му која очигледно пати од психички проблеми, страшното дело го направила бесрамно и пред многу сведоци. За овој случај да биде уште побизарен, кучето било подарок од синот за неговите две ќерки.Ова е толку болна и бизарна вест што мора да стане јавност – изјавил сведокот на ова страшно случување во Тузла.

Пронајдете не на следниве мрежи: