Скопје домаќин на регионален семинар на УЕФА

Фудбалската федерација на Македонија ќе биде домаќин на првиот УЕФА регионален семинар за „Integrity Officers“ кој ќе се одржи на 24. и 25.април 2013 година.Главен фокус на настанот ќе биде ставен врз превенција и детектирање на местењето натпревари.На него покрај претседателот на ФФМ Илчо Ѓорѓиоски и други претставници на фудбалски федерации и претставници на Агенцијата за млади и спорт на Република Македонија ќе присуствуваат и преставниците на Европската фудбалска унија: Емилио Гарсија, Урс Клусер, Грахам Пакер, како и претставникот на Фудбалската федерација на Италија и Џовани Спаталиери.
МакфаксФудбалската федерација на Македонија ќе биде домаќин на првиот УЕФА регионален семинар за „Integrity Officers&ld

Пронајдете не на следниве мрежи: