Со комбајн на свадба

Loading...

Ако фрлањето ориз (бомбони) на свадба е станато клише, тоа е само затоа што многу добро функционира и врши работа, а не дека луѓе не се решиле да пробаат алтернативни решенија, како комбајн на пример.

loading...