Страшно невреме во монденското одморалиште Тенерифе, на Канарските острови

Loading...

Силно невреме со ветер го разбеснеа океанот и предизвика бранови високи и до 10-тина метри. Како што информираат туристи од монденското одморалиште Тенерифе, на Канарските острови брановите се толку високи што достигнале и до третиот кат на еден хотел. Заради немирното море и високите бранови евакуирани се десетици лица.

loading...