Тасевски: Ова ни Буфон не може да го одбрани, а не па јадницине околу Заев

Loading...
За случувањата околу “Рекет“, по објавувањето на видео од моментот кога Зоран Милески и Бојан Јовановски ги изнесуваат парите за поткуп од домот на Орце Камчев со свој коментар се осврна Актерот Сашо Тасевски.
“Комедија е финита. Ова ни Буфон не може да го одбрани, а не па јадницине околу Заев. Спуштајте завеса. Толку беше“, напиша Тасевски.

loading...