Фото: Ви се допаѓа ли новиот споменик во Центар?

Скопје, поточно Центар се закити со уште еден споменик, и тоа на многу ударно место- спроти МекДоналдс. Ви се допаѓа?
Скопје, поточно Центар се закити со уште еден споменик, и тоа на многу ударно место- спроти МекДоналдс. Ви се допаѓа?

Пронајдете не на следниве мрежи: