Фото: Кога желбата е поголема од можностите… Србин со Веспа, другарче и две гуми накај Грција

Штотуку пристигнаа слики во нашата редакција каде што се гледа како извесни дечки од Врање кои се малку без мозок летаат на автопат со 130 на час.
Се би било во ред доколку дечките не се возат на веспа и немаат резервни гуми на грб. Читателот ни пиша дека покрај сето ова, моторџиите си возеле цик цак помеѓу автомобилите воопшто не размислувајки за својата безбедност.
Желбата за добар одмор е најверојатно поголема од можностите па затоа и не би ги осудиле овие двајца “каскадери”.
Како и да е, и без разлика на се, секоја чест за храброста и искрено им посакуваме среќен пат …Штотуку пристигнаа слики во нашата редакција каде што се гледа како извесни дечки од Врање кои се малку без мозок летаат на автопат со 130 на час.

Пронајдете не на следниве мрежи: