Фото: Кучиња во хулахопки

Дека Кинезите секогаш имаат уникатни и луди идеи покажува и овој тренд во кои  домашни миленици те миленици ги облекуваат во хулахопки. Иако е интересно сепак не го оправдуваме ова и ве замолуваме го правите и вие!!!

Дека Кинезите секогаш имаат уникатни и луди идеи покажува и овој тренд во кои  домашни миленици те миленици ги об

Пронајдете не на следниве мрежи: