Фото: Луда девојка си истетовирала како орално задоволува коњ

На што ли мислела оваа девојка кога на ногата си истетовирала како на коњ му пружа орално задоволство? Дали била пијана или едноставно сакала да се издвои од околината?

Ова се само некои од хипотезите кој започнаa да кружат на интернет, со цел да се објасни оваа постапка. За жал оваа слика ќе остане без објаснување и без контекст, така што можеме да погодуваме. Всушност можеби и самата тетоважа не е трајна како што изгледа.На што ли мислела оваа девојка кога на ногата си истетовирала како на коњ му пружа орално задоволство? Дали била пијана или едноставно сакала да се

Пронајдете не на следниве мрежи: