Фото: Најбогатиот фудбалер на светот има двојник од Македонија!

Loading...

Двојникот на најскапиот фудбалер во светот во моментот, Герет Бејл потекнува од Македонија.Верувале или не, дури и најскапиот фудбалер на светот има двојник.
Двојникот на најскапиот фудбалер во светот во моментот, Герет Бејл потекнува од Македонија.
Да, добро разбравте, Стефан Ѓурчески е фудбалер кој настапува за Ф.К. Порече и е по потекло од Македонски Брод. Токму Стефан е оној кој премногу наликува на Гарет Бејл.
Погледнете ги фотографиите на ТЗМ.МК па проценете ја сличноста!Верувале или не, дури и најскапиот фудбалер на светот има двојник.
Двојникот на н

loading...
Loading...