Фото: Најмалата жена во светот е голема колку стапалото на вториот највисок човек во светот

Овие фотографии се неверојатни! Се сретнале најмалата жена и вториот највисок човек на планетата Земја.
Тој е висок 246 сантиметри, се вика Браим Такула и има 31 година. Од друга страна, таа има само 60 сантиметри, 19 години и се вика Јоти Амге. Нозете на Браим се четири пати поголеми од нозете на Јоти, а таа е голема скоро колку неговото стапало.

Овие фотографии се направени како дел од најголемиот албум на светот кој ќе биде полн со фотографии од стапала, поточно 50 000 фотографии од различни стапала.
Замислете каков пар би биле овие двајца.

 Овие фотографии се неверојатни! Се сретнале најмалата жена и вториот највисок човек на планетата Земја.

Пронајдете не на следниве мрежи: