ФОТО: Чак Норис со нов имиџ

Папараците го уловија како шета, а при тоа забележаа дека го саменил имиџот и сега е без неговата заштитна брада.
 Популарниот Чак Норис го смени имиџот. Папараците го уловија како шета, а при тоа забележаа дека го саменил имиџот и сега е без неговата заштитна брада.
Папараците го уловија како шета, а при тоа забележаа дека го саменил имиџот и сега е без неговата заштитна брада.

Пронајдете не на следниве мрежи: