Хит писмо на Јован од кај баба и дедо: Вадете ме од овде!

Loading...

Деновиве на социјалните мрежи многу брзо се шири писмо кое пред 11 години момче од Србија го испратило до своите родители додека било оставено на престој кај неговите баба и дедо за време на летниот распуст.
Корисникот сам го објавил писмото на Твитер, а освен пораката напишана со големи букви по средината „Вадете ме од овде“, тој се жали на повеќе работи како и дека неговиот дедо не го пушта да седи на креветот бидејќи „креветот бил за лежење“.

loading...