Храна која го зголемува либидото

Loading...

Либидото кај луѓето може да варира, а се е поради недостаток или вишок на одредени материи во телото.
Постојат намирници кои го зголемуваат либидото и сексуалниот порив, а тоа се печурки, јајца, интегрални житарки.


Ако сте пак нервозини и тоа ви пречи, консумирајте житарки и храна со влакна.
Навистина помагаат.

loading...