Шок: Тања Савиќ преживеала вистинска драма – Што навистина се случило?

Loading...

Пејачката Тања Савиќ преживеала вистинска драма откако нејзиниот Фејсбук профил осамнаа постови која пејачката тврди дека не ги напишала.
Пејачката останала во шок откако на својот Фејсбук профил осамнале пораки кои не ги напишала истите и веднаш случајот го пријавила во полиција.


Станува збор за нејзиниот близок соработник кој сакал да и се освети поради недоразбирањето помеѓу нив.
Пејачката веднаш поднела тужба, но веднаш потоа истата ја повлече.

loading...